Hoidot

VYÖHYKETERAPIA

Vyöhyketerapia hoidossani käsittelen ja keskityn niihin heijastealueisiin tarkemmin, joita asiakas on kuvannut minulle. Hoito on kokonaisvaltainen. Käsittelen käsien ja jalkojen heijastealueiden lisäksi selän-, pään- ja kasvojen heijastealueet. Hoito vaikuttaa aineenvaihduntaan ja vilkastuttaa imuneste- ja verenkiertoa. Hoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava. Hoidon yhteydessä käytän tarvittaessa guasha- levyä, imukuppeja tai akupunktioneuloja.

YRTTINYYTTIHOITO

Yrttinyytit sisältävät kotimaisia, paikallisia yrttejä (koivu, nokkonen, mintut ja maitohorsma). Yrtit on sidottu puuvillakankaaseen. Hoidossa käytetään kahta nyyttiä. Koko kehon energialinjat käydään läpi nyyteillä tassutellen ja liutellen. Nyytit pidetään lämpimänä höyryssä. Höyry vapauttaa yrttien parantavat ominaisuudet ja aromit esille. Lämpö lisää energian virtausta, rentouttaa lihaksia ja stimuloi hermoja. 

                                                                      NUAD BO RAN

Hoito tehdään hoitoalustan päällä lattialla. Hoidettavalla ja hoitajalla on kiristämättömät vaatteet. Hoito sisältää venyttäviä liikkeitä. Käytän hoidossa jalkoja, kämmeniä, kyynärpäitä ja sormia käydessäni läpi kehon energialinjoja. Hoito avaa tehokkaasti energiatukoksia, rentouttaa lihaksia ja tuo joustavuutta kehoosi.

VIIDEN ELEMENTIN RUMPUMEDITAATIO

 Hoidossa käsittelen koko kehon energeettisesti, kevyesti koskettaen. Laulan ja rummutan meditatiivisen viiden elementin rumpulaulun.

Hoito on tasapainottava ja rentouttava.


CHI NEJ TSANG

Hoito tehdään etupäässä mahan aluetta käsittelemällä. Perustuu vanhaan tietoon sisäelimistä ja niiden hoidosta. Hoito vapauttaa jännitteitä ja sitä kautta oireita. Hoito stimuloi sisäelimiä, puhdistaa ja vahvistaa niitä. Aineenvaihdunta, neste- ja verenkierto vilkastuu. Hoito voi nostaa pintaan tunnetiloja, jotka ovat tallentuneet syvälle kehoon. Hoitoon varataan aina kolme hoito kertaa, jotka tehdään kahden viikon kuluessa. Ennen hoitoon tuloa ruokavaliota kevennetään ja se pidetään kevyenä myös koko hoitojakson aikana.  

RASKAUSAJAN HOITO

Hoitoon voit tulla raskauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Hoito sisältää pään, kasvojen ja käsien hellävaraisen hieronnan sekä jalkapohjiin tehtävän vyöhyketerapeuttisen meridiaanihieronnan ja ekstralymfastimulaation. 
Hoito on tasapainottava ja rentouttava. 


VYÖHYKETERAPIAA LAPSILLE  

Hoito sisältää koko kehon rentouttavan hieronnan sekä jalkapohjista tehtävän vyöhykealueiden oireiden mukaisen käsittelyn.

Hoitoaika 15 - 45 min lapsen iästä riippuen.

MERIDIAANIHIERONTA / EKSTRALYMFASTIMULAATIO

Meridiaanihieronta on jalkaterän alueella tehtävä vyöhyketerapeuttinen hoito, joka harmonisoi ja rentouttaa. Ekstralymfastimulaatio on lymfa-alueiden vyöhyketerapeuttinen hoito, jota tehdään kevyesti sipsutellen jalkaterän heijastealueita käsitellen. Hoito aktivoi nestekiertoa ja vahvistaa immuunipuollustusta.

KÄSI-, JA JALKAKYLPY / EKSTRALYMFASTIMULAATIO

Ekstralymfastimulaatio on jalkaterän heijastealueitten kautta kevyt sipsutellen tehtävä lymfahoito, joka aktivoi nestekiertoa ja sitä kautta auttaa esim. turvotuksiin. Hoito sopii hyvin vanhuksille. Hoidon aluksi kylvetetään kädet ja jalat. Tarvittaessa leikataan myös kynnet.

sähköp. suvantomarketta@gmail.com    puh. 050 5392051